Нашата дейност

Фирма „Химтекс” ООД е на българския пазар от 1994 год. Специализирана е в търговията с лабораторни и медицински консумативи, ареометри и термометри, технически химикали и лабораторни реактиви, филтърни и индикаторни хартии, апаратура, уреди за пробовземане и помпи.

Екслузивни представители за България сме на Glaswarenfabrik Karl Hecht Co.Kg Германия,Buerkle GmbH Германия,   KAVALIERGLASS a.s.Чехия, Panreac Quimika S.A. & Applichem GmbH, filtraTECH Франция, DELTALAB S.L
Испания, Normax - Fábrica de Vidros Científicos, Lda Португалия, SOCOREX ISBA SA Швейцария, Duran Group Германия

Наши партньори в Европа са още фирмите - Amarell GmbH Германия, Kern&Sohn GmbH Германия,
VITLAB GmbH Германия, GAMA Group a.s. Чехия, Vacutest KIMA Италия, BOURNAS MEDICALS Гърция, SENTINEL CH. SpA Италия и др.

Нашите партньори

На българския пазар предлагаме голямо разнообразие от химически и лабораторни консумативи, като се стремим да поддържаме високи складови наличности с оглед бързото задоволяване нуждите на нашите клиенти. Постоянни клиенти на фирмата ни са:


Нашата база

Химтекс ООД разполага със собствена складова база в Димитровград, лаборатория за разфасовка и собствен автопарк за големи тонажи и малки товари. Фирмата ни има открити клонове в градовете София, Плевен, Русе и Варна за удобство на нашите клиенти.

Ръководителите на фирмата са специалисти в областта на медицината и химията и предлагат висок професионализъм и гъвкавост в търговските взаимоотношения. Във фирмата ни работят 28 служители, като по този начин ви гарантираме бързо и компетентно обслужване на клиентите. Екипът на Химтекс ООД гарантира честност и лоялност към сегашни и бъдещи партньори!